Top-Instrumenti.EU logo
 • Валута  
 • Кошница: вие имате избрани 0 продукта

Търсене

Новини

  Гласувайте за Top-Instrumenti.EU

  • Гласувайте за Top-Instrumenti.EU в BGTop

  Приятели

  Tyxo.bg counter

  Начало »  За нас

  За Нас

  Фирма АЕРО ЕООД е регистрирана през 2007г. и е правоприемник на ЕТ АЕРО регистрирана през 1898г. През 1993г. започва своята търговска дейност като отваря своя първи търговски обект и става оторизиран представител на електроинструменти и консумативи BOSCH Германия. В последствие става и оторизиран представител на Husqvarna Швеция, машини за гората и градината и отваря своя втори търговски обект. От 2007г. фирма "АЕРО ЕООД" е вносител на ръчни инструменти KNIPEX - Германия.

  И до този момент фирмата продължава да развива своята търговска дейност, като през годините е разширила своята гама от предлагани машини и инструменти. В търговските обекти на фирмата може да откриете пневматични инструменти GAV - Италия, компресори, агрегати, градинска техника Gardena и др. Фирмата винаги се стреми да предостави на своите клиенти качествени машини и консумативи. За всички предлагани машини осигуряваме и консумативи, резервни части, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

  През годините фирмата винаги се е стремяла да бъде честна и коректна към своите клиенти и партньори, да предлага на пазара само стоки с доказано качество и от утвърдени производители.

  Върни се към сайта
  Page generate in 0.0666secs