Top-Instrumenti.EU logo
 • Валута  
 • Кошница: вие имате избрани 0 продукта

Търсене

Новини

  Гласувайте за Top-Instrumenti.EU

  • Гласувайте за Top-Instrumenti.EU в BGTop

  Приятели

  Tyxo.bg counter
  Сортирай по

  Начало »  Продукти на Karcher

  Многоцелева смукачка Karcher WD 4 Car

  Продукт Многоцелева смукачка Karcher WD 4 Car

  Супер мощна при изсмукване и с разход на енергия само 1000 W: многофункционалната прахосмукачка WD 4 Car. Окомплектовката със специални аксесоари я прави идеална за перфектното почистване на автомобила. Независимо дали става дума за чувствителни повърхности като арматурното табло, силно замърсени пространства като пода, по-големи площи като багажника или тесните места между седалките – благодарение на специалните четки и дюзи можете да направите ефективно основно вътрешно почистване на автомобила. Отделящата се ръкохватка дава възможност дюзите да се закачат директно на смукателния маркуч като по-този начин работите лесно и в най-тесните пространства. Прахосмукачката с атрактивен модерен дизайн има 20-литров пластмасов контейнер и плосък нагънат филтър във филтърна касета, която се вади лесно и без контакт със замърсяванията. Освен това филтърът е подходящ за мокро и сухо почистване без смяна. WD 4 Car предлага познатите характеристики и стандартни аксесоари на всички останали уреди от мултифункционалната серия на Kärcher.

  Производител Karcher
  Модел
  WD 4 Car
  Тегло 7.10 кг.
  269.00 лв.
  249.00 лв.
  Купи Многоцелева смукачка Karcher WD 4 Car
  Повече детайли за Многоцелева смукачка Karcher WD 4 Car

  Акумулаторна метла Karcher K 55 Plus

  Продукт Акумулаторна метла Karcher K 55 Plus

  Плюсът в чистотата: акумулаторната метла на Керхер K 55 plus е идеална за междинно почистване и прави всичко чисто с едно движение. Освен стандартната четка, уредът разполага и със специална четка за почистване на косми от домашни любимци. Така лесно и ефективно можете да отстраните космите от всички видове подови настилки, по-специално от килими. Четката за косми от домашни любимци е обвита с решетка, която лесно се сваля при почистване. Така космите остават на решетката и могат много лесно да бъдат отстранени. Стандартната четка дава възможност за измитане до самия ръб, до 1 mm разстояние. Контейнерът за отпадъци се почиства лесно, без да се допирате до отпадъците. Благодарение на стойката за стена и зарядно устройство за батерията уредът винаги е готов за употреба. Свалящата се батерия може да се зарежда както в уреда, така и извън него. Уредът се включва и изключва много лесно благодарение на крачния педал. Телескопичната дръжка с възможност за индивидуална настройка дава възможност за правилна стойка на тялото. С неговите 2 кг. уредът лесно може да се транспортира и да се маневрира с него. Благодарение на малката си височина може да се използва и за мебели.

  Производител Karcher
  Модел
  K 55 Plus
  Тегло 2.10 кг.
  149.00 лв. Купи Акумулаторна метла Karcher K 55 Plus
  Повече детайли за Акумулаторна метла Karcher K 55 Plus

  Прахосмукачка и смукачка за пепел Karcher AD 3 Premium Fireplace

  Продукт Прахосмукачка и смукачка за пепел Karcher AD 3 Premium Fireplace

  Компактен, практичен и с многостранно приложение: новата прахосмукачка за пепел и сухо почистване AD 3.200 с турбина с мощност 1.200 вата убеждава със своята продължителна и мощна засмукваща сила. Благодарение на уникалната система от филтри, която се състои от плосък нагънат филтър и филтър за груби частици, могат да се изсмукват големи количества пепел. Металният контейнер и маркучът на прахосмукачката от метал предлагат максимална безопасност при почистването на пепелта. Уредът е тестван и сертифициран от TÜV Süd по метод за изпитване, специално разработен от Керхер за прахосмукачки за пепел и за сухо почистване. Тръбата под наклон предлага оптимален комфорт при работа и убеждава особено при почистване на ъгли и трудно достъпни места в камината. Така можете да почистите всичката пепел. На мястото за съхранение на аксесоарите можете да приберете бързо и компактно както кабела, така и другите аксесоари от комплекта. Допълнително с комплекта получавате дюза за под, която е подходяща както за почистване на твърди подови настилки, така и за килими. Заедно с висококачествените хромирани тръби AD 3.200 може да се използва навсякъде като пълноценна прахосмукачка за сухо почистване.

  Производител Karcher
  Модел
  AD 3 Premium Fireplace
  Тегло 6.40 кг.
  249.00 лв. Купи Прахосмукачка и смукачка за пепел Karcher AD 3 Premium Fireplace
  Повече детайли за Прахосмукачка и смукачка за пепел Karcher AD 3 Premium Fireplace

  Многоцелева прахосмукачка Karcher WD 3 Premium Fireplace kit

  Продукт Многоцелева прахосмукачка Karcher WD 3 Premium Fireplace kit

  Уредът от начален клас WD 3 Premium Fireplace Kit с допълнителен филтър за пепел поема надеждно студената пепел. Разходът на енергия е само 1000 вата и то при положение, че той е точно толкова мощен, колкото уред с разход 1400 вата. Контейнерът от благородна стомана с обем 17 l е със защита срещу корозия и с висока издръжливост. Включеният в комплекта патронен филтър дава възможност за изсмукване на сухи и мокри замърсявания без да е необходима смяна на филтъра. За по-добро поемане на замърсяванията е направена оптимизация не само на маркуча, но и на дюзата за под с клип и с две допълнителни гумени ленти и с две ленти с четки. Освен това уредът разполага и със сваляща се дръжка. Така аксесоарите могат да се поставят директно на маркуча. При спиране на работата тръбата и дюзата за почистване на подове могат да се паркират удобно благодарение на паркинг позицията. В допълнение има: функция за издухване, система за закрепване „Pull & Push”, ергономично оформената дръжка за носене, както и извънредно практичното място за съхранение на кабела и аксесоарите.

  Производител Karcher
  Модел
  WD 3 Premium Fireplace kit
  Тегло 5.80 кг.
  249.00 лв. Купи Многоцелева прахосмукачка Karcher WD 3 Premium Fireplace kit
  Повече детайли за Многоцелева прахосмукачка Karcher WD 3 Premium Fireplace kit

  Водоструйка Karcher K 4 Full Control

  Продукт Водоструйка Karcher K 4 Full Control

  Уредът е подходящ за почистване при нужда на средно упорити замърсявания и има капацитет 30 m²/h. С водоструйките Full Control откривате подходящото налягане за всяка повърхност. Налягането се регулира на струйната тръба и се извежда на LED-дисплей на пистолета – за максимален контрол. Превключването между режимите високо налягане и разпръскване на почистващ препарат става без смяна на струйната тръба. Пистолетът е винаги готов за работа, а при кратки прекъсвания може да бъде паркиран удобно заедно със струйната тръба. Благодарение на телескопичния механизъм регулирате удобно работната височина и съхранявате уреда компактно. А посредством системата Plug 'n' Clean сменяте почистващия препарат с едно движение и проверявате нивото му с един поглед. Освен това водоструйката е с по-дълбок център на тежестта, има стойка за по-голяма стабилност и практичен водач за маркуча. Стойката може да се използва и като втора дръжка при повдигане на уреда върху стелаж или при вкарването му в багажника.

  Производител Karcher
  Модел
  K 4 Full Control
  Тегло 11.40 кг.
  539.00 лв.
  499.00 лв.
  Купи Водоструйка Karcher K 4 Full Control
  Повече детайли за Водоструйка Karcher K 4 Full Control

  Водоструйка Karcher K 2 Basic

  Продукт Водоструйка Karcher K 2 Basic

  Дали мръсни велосипеди, кални градински инструменти или замърсени градински мебели - „K2 Basic“ на Керхер отстранява леки замърсявания в цялата къща само с едно движение. Водоструйката е предвидена за употреба при нужда. Комплектът оборудване, който се доставя, включва пистолет, 3-метров маркуч за високо налягане, ротационна дюза с въртяща се точкова струя за упорити замърсявания, както и воден филтър за защита на помпата срещу замърсявания.

  Производител Karcher
  Модел
  K 2 Basic
  Тегло 4.00 кг.
  149.00 лв. Купи Водоструйка Karcher K 2 Basic
  Повече детайли за Водоструйка Karcher K 2 Basic

  Парочистачка Karcher SC 2

  Продукт Парочистачка Karcher SC 2

  SC 2 – за навлизането в света на почистването с пара. Лесната и интуитивна за употреба парочистачка SC 2 предлага почистване с пара с двустепенно регулиране на силата в зависимост от вида на повърхностите и степента на замърсяване. Практичната система за съхранение на аксесоарите върху уреда, дюзата за почистване на подове Comfort с гъвкава връзка за най-висока ергономичност и перфектни резултати от почистването, както и позицията за паркиране за дюзата за почистване на подове са полезни детайли, които правят почистването с пара още по-комфортно. Парочистачката на Керхер SC 2 почиства напълно без химия, отстранява 99,99 % от обичайните за домакинствата бактерии и е за универсална употреба. Чрез правилната употреба на аксесоарите от комплекта се почистват хигиенично плочки, готварски печки, абсорбатори и дори най-малките отвори. Дори упорити замърсявания се почистват надеждно.

  Производител Karcher
  Модел
  SC 2
  Тегло 3.10 кг.
  239.00 лв.
  219.00 лв.
  Купи Парочистачка Karcher SC 2
  Повече детайли за Парочистачка Karcher SC 2

  Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 5.800 Waterfilter

  Продукт Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 5.800 Waterfilter

  Прахосмукачката DS 5.800 с воден филтър не се грижи само за почистени в дълбочина подове, но и за по-свеж въздух, до 99,9 % без прах. И по този начин за осезаемо по-приятен климат в помещението. За разлика от обичайните прахосмукачки с филтърни торбички, новата разработка на прахосмукачката DS 5.800 с воден филтър използва естествената сила на водата, която е част от филтрирането с голяма скорост. Замърсяванията минават през воден циклон, филтрират се надеждно от въздуха и остават във водата. Резултатът: извънредно свеж и чист въздух.

  Производител Karcher
  Модел
  DS 5.800 Waterfilter
  Тегло 7.40 кг.
  629.00 лв.
  579.00 лв.
  Купи Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 5.800 Waterfilter
  Повече детайли за Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 5.800 Waterfilter

  Водоструйка Karcher K 2 Compact Home

  Продукт Водоструйка Karcher K 2 Compact Home

  Освен със своя удобен размер „K2 Compact Home“ убеждава и с големия си капацитет. Подходящите размери на водоструйката предоставят оптимална мобилност и правят възможно пестенето на място при съхранение. Комплектът „Home Kit” съдържа уреда за почистване на повърхности T50 за ефективно почистване без пръски на по-големи площи в цялата къща, както и препарат за почистване „Patio & Deck“, концентрат, опаковка от 500 ml. Освен това оборудването включва 4 м дълъг маркуч за високо налягане, тръба за права струя, ротационна дюза с въртяща се точкова струя за упорити замърсявания, както и надежден воден филтър за защита на помпата срещу замърсявания.

  Производител Karcher
  Модел
  K 2 Compact Home
  Тегло 4.00 кг.
  269.00 лв.
  239.00 лв.
  Купи Водоструйка Karcher K 2 Compact Home
  Повече детайли за Водоструйка Karcher K 2 Compact Home
  Показване на продукти 1 до 9 (от 11 Продукта) Резултати: [<< Предишен] 1 2 [Следващ >>]
  Page generate in 0.0890secs